Easy Brandportal - Voor wie
Voor alle organisaties

Die efficiënter en effectiever willen
communiceren over hun merk

Zoveel organisaties, zoveel uitdagingen. Met elk een eigen merk en huisstijl,
verschillende communicatie-uitingen en meerdere medewerkers die zich
bezighouden met merkcommunicatie, kan het een uitdaging zijn de huisstijl
consequent toe te passen. Jij en je collega’s moeten eenvoudig en snel
-zonder ervaring op het gebied van marketing en communicatie- uitingen
binnen de huisstijl kunnen creëren, delen, beheren en bestellen.

Grip op je merk

De portal is modulair opgebouwd en wordt volledig naar de behoeften van jouw organisatie ingericht. Dit maakt het een ideaal instrument voor verschillende organisaties, van klein tot groot. Of je nu werkt als marketingprofessional in de zorg, makelaardij, onderwijs, retail, horeca, bij een gemeente of in de bouw, iedereen wil een sterk merk neerzetten en hier grip op hebben en houden. Heb je regelmatig te maken met communiceren intern en extern dan kun je veel voordeel halen uit Easy Brandportal. 

Corporate

Als bedrijf bouw je continu aan een sterk merk. De Easy Brandportal kan voor verschillende vestigingen ingezet worden en door gebruikersrollen met rechten toe te kennen aan gebruikers, houd de brandmanager de regie en bewaak je je huisstijl optimaal. Bespaar tijd en geld met de alles-in-1 online oplossing die 24/7 wereldwijd toegankelijk is. Voor de creatie, inkoop en beheer van al je merkcommunicatie.

Creatieve industrie

Het toesturen van het meest recente logo, de brochure van afgelopen winter, of de foto’s uit die ene marketingcampagne. Als reclamebureau of grafisch vormgever besteed je onnodig veel tijd aan het zoeken naar mediabestanden voor klanten. Met Easy Brandportal verzamel je alles centraal in één online omgeving. Effectief en digitaal organiseer je alle bestanden, media en gemaakte uitingen.

Zorg

Meer grip op interne en externe communicatie binnen het ziekenhuis of zorginstelling? De Easy Brandportal is een simpele kostenbesparende oplossing en zorgt voor consistente merkbeleving en herkenbaarheid. Of het nu gaat om een ziekenhuisbrochure, beeld voor socials, patiëntenfolder of visitekaartjes. De portal biedt vele mogelijkheden, voor elk budget. We denken graag met je mee.

Makelaardij

Eenvoudig woningbrochures opmaken? Met Easy Brandportal maak je binnen no time de mooiste brochures om te drukken of te downloaden in bladerbare pdf. De koppeling met Realworks zorgt ervoor dat je voor het creëren van je communicatiemiddelen niet opnieuw alle data van de woningen hoeft in te voeren. Bewaar al je beeldmateriaal en bestanden veilig in de mediabank.

Overheid

Regelmatig en snel kunnen communiceren met bewoners, bezoekers, bedrijven of samenwerkingspartners. Creëer, deel, beheer en bestel eenvoudig en snel alle communicatie-uitingen en bewaak je huisstijl optimaal met de Easy Brandportal.

Onderwijs

Een nieuwsbrief voor ouders van alle leerlingen, banners voor de Open dag of de jaarlijkse opleiding brochure. Als onderwijsorganisatie communiceer je vanuit verschillende teams en afdelingen met verschillende doeleinden. Door te werken met de Easy Brandportal kunnen alle uitingen eenvoudig zelf opgemaakt worden. Stuur de opgemaakte uiting na de drukker en binnen een paar dagen, heb je je drukwerk binnen. 

We denken graag met je mee

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan