Easy Brandportal
Creëren

> Eenvoudig en snel content en uitingen maken binnen de huisstijl

Met de slimme template editor in de Easy Brandportal is content creatie nog nooit zo makkelijk geweest. Jij en je collega’s maken eenvoudig en snel content binnen de huisstijl. Als verantwoordelijke heb jij de regie over wie wat mag aanpassen, zonder je zorgen te maken over de huisstijl en het eindresultaat. 

Online opmaak

Heb jij veel communicatie-uitingen die binnen eenzelfde opmaak worden gemaakt? En ben je afhankelijk van externe partijen voor het steeds voorzien van nieuwe tekst en beeldmateriaal? Met de Easy Brandportal maak en verspreid jij nu zelf al je communicatiemiddelen.

Door te werken met flexibele templates voor elke uiting, houd je grip op je merk en je huisstijl. Iedere collega kan eenvoudig communicatiemiddelen opmaken zonder dat hiervoor grafische vormgeving skills nodig zijn. Naast tekst kunnen gebruikers ook beelden vanuit de Digital Asset Manager (mediabank) gebruiken en maak je binnen enkele minuten on- en offline communicatiemiddelen voor verschillende kanalen. 

Eenvoudig en snel binnen de huisstijl content maken 

Rollen & rechten

Welke gebruikers en vestigingen hebben toegang tot de Easy Brandportal of tot mediabestanden? Wie mag uitingen bewerken? Welke gebruikers mogen drukwerk en artikelen bestellen?  Door het toepassen van gebruikersrollen en het instellen van rechten bepaal jij wie er toegang tot een bestand heeft en met welke rechten.

Meer over het gemak van de Easy Brandportal