Easy Brandportal
Bestellen

> Printing-on-demand en downloaden

De gemaakte uiting, zoals een visitekaartje, social media beeld of flyer, kan je met de Easy Brandportal direct doorsturen naar de drukker. Met printing-on-demand bepaal jij wat je wanneer nodig hebt. Voorraden zijn verleden tijd en je uitingen zijn altijd actueel. Je print niet meer dan nodig en dat scheelt je printkosten en is ook nog eens goed voor het milieu. Daarnaast kan je je gemaakte uiting ook downloaden en delen als PDF.

Printing-on-demand

Wanneer je drukwerk nodig hebt, is het vaak de vraag: hoeveel heb ik nodig? Voor welke periode? In de meeste gevallen is het een schatting en wordt voor de zekerheid meer drukwerk besteld dan nodig. Met de Easy Brandportal is de inkoop van al het drukwerk centraal geregeld en bestel je je communicatiemiddelen veilig wanneer je het echt nodig hebt. Voorraadkosten zijn daarmee verleden tijd. Je kunt je opgemaakte communicatie-uiting, na goedkeuring, direct doorsturen naar je drukker. Efficiënt en kostenbesparend!

Downloaden

Na het doorvoeren van wijzigingen in je content worden je opgemaakte communicatie-uitingen direct opgeslagen in je online omgeving. Je kunt er nu voor kiezen om de uiting te laten drukken door de door jou gekoppelde leveranciers of te downloaden als hoge resolutie en printklare PDF.

Printing-on-demand: efficiënt en kostenbesparend

Meer over het gemak van de Easy Brandportal